JEEP® WRANGLER
Оваа легендарна икона повеќе од 70 години е симбол на слободата. Нуди можности да се живее и да се истражува светот од една поинаква перспектива. Седни зад воланот на Jeep® Wrangler и дозволи му да те понесе.
ВЕЌЕ ОД: € 41.000
ИЗБЕРИ ЕДНА АКЦИЈА
ДИЗАЈН И најситното делче во дизајнот е изведено со исклучителна грижа, за и на најкраткиот пат да почувствувате максимално задоволство и да најдете неочекува комфор. Фино обработени детали кои ја комбинираат формата и функционалноста. Од традиционалните тркалезни фарови и решетката со седум отвори, од шарките на хаубата и на вратите, па се до фините обработки soft touch на ентериерот и сребрените инсерти на таблата, Jeep® Wrangler мудро ја комбинира функционалноста со комфорот. Дозволи да те освои неговиот шарм и неговата сторија. детали ВРАТИ СЕ НА
ВЕРЗИИ Jeep® Wrangler Sport ти дава можност да влезеш во во светот на Jeep®и те превезуваво ентузијастичка авантура на 4 тркала4. Дозволи да те освои неговиот младешки и спортски стил. Бунтовничкиот дух на Jeep® Wrangler се преточува во верзијата Sahara во елегантен и неконвенционален автомобил: опремен за да обезбеди максимален комфор на пат, подготвен да доминира со градската димензија со неговиот карактеристичен стил. Градот е новиот терен кој треба да го открие во една нова авантура. Авантура, но и гордост во чиста состојба. Ти овозможува да се соочиш со каков и да е терен и да доживееш неспоредливи искуства на возење. Создаден за секој што сака да експериментира во слободата на интегралниот погон во неговата најпрефинета форма и на најекстремните и најтешки off-road терени. детали ВРАТИ СЕ НА
ПЕРФОРМАНСИ Извонредните технички карактеристики на Jeep® Wrangler, кралот на off-road терените, те заштитуваат од светот и неговите стапици. Пет категории на перформанси со кои се докажува дека секој Wrangler е во состојба да се соочи со каков и да е терен: погон, артикулација, управливост, висина од тлото и капацитет на растојание. На пат или надвор од него, Wrangler ти помага да се соочиш и да го совладаш секој предизвик на мајката Природа. детали ВРАТИ СЕ НА
ТЕХНОЛОГИЈА Мултимедијалниот систем UConnect® со кој е опремен Jeep® Wrangler овозможува да разговараш на мобилен, да го користиш сателитскиот навигатор и електронските апарати како iPod® или smartphone. Инаку со новиот аудио уред Alpine®, твојата музика секогаш ќе биде со тебе. детали ВРАТИ СЕ НА
СИГУРНОСТ Проектиран за да биде на највисоко ниво на управливост, превенциоја од инциденти и заштита на патниците во случај на судар, Jeep® Wrangler е опремен со бројни уреди за сигурностi. Големата цврстина и робусност на шасијата сочинува солидна структура на која калибрираат суспензиите и гарантира извонредна динамика на движење. Широката оддалеченост на шипките една од друга овозможија резервоарот за гориво да се смести меѓу тркалата за да се гарантира извонредна заштита на системот за напојување во случај на судар. И седумте траверзи се спакувани и придонесуваат за извонредна цврстина на шасијата на Jeep® Wrangler со што ги подобрува и неговите теренски способности. детали ВРАТИ СЕ НА
ФОТОГАЛЕРИЈА
ПОГЛЕДНИ ПОВЕЌЕ СЛИКИ
ВРАТИ СЕ НА