Најспособното мало SUV возило било кога
За откривање на нови светови и доживување на нови авантури, потребно е возило кое е подготвено на речиси сѐ. Jeep® Renegade има сѐ што е потребно и ништо што не треба. Авантурата притигнува. Подгответе се.

ПОДГОТВЕН ЗА АВАНТУРИ
Чувствувајте се како дома каде и да одите
Ја забележувате ли сличноста со семејството? Од популарната решетка со седум отвори до импонзантниот изглед, Renegade е дефинитивно Jeep® возило. Малиот SUV на Jeep® е совршено решение без разлика дали заминувате надвор од градот благодарение на неговата управливост или истражувате нови патеки благодарение на неговите off-road способности. Jeep® Renegade е подготвен, сака и може.
ПОДГОТВЕН ЗА АВАНТУРИ
Излези надвор и замини
Со простор за пет лица удобно да се возат, целосната функционалност на огромниот товарен простор
и еден куп досетливи места како простор за складирање, Renegade поседува сѐ што ви е
потребно за да за да се забавувате.
MySky™ за сонце
во внатрешноста
Во потрага сте по слобода под отворено небо?
Ја пронајдовте во Jeep® Renegade.
Двојните панели кои ги поседува се безбедни и
целосно се заклучуваат кога се поставени,
но може да бидат целосно отстранети и
да се чуваат една над друга во
товарнио т простор назад.
КОЛКУ ДАЛЕКУ МОЖЕШ ДА ЗАМИНЕШ?
Најспособното мало
SUV возило било кога
Renegade Trailhawk® нуди Trail Rated®
можности со стандарден Active Drive Low систем,
систем Selec-Terrain, уникатен преден и заден изглед,
заштитни плочи и алуминиумски тркала
од 17-инчи off-road, агресивни пневматици.
ЦРНА НАЛЕПНИЦА Ексклузивен опционал на Trailhawk ® е црната налепница за капакот на моторот кој дополнително ја подобрува агресивноста и цврстиот став на ова легендарно возило.
Тркала и пневматици Renegade Trailhawk® се карактеризира со ексклузивни 17-инчни алуминиумски тркала и off-road пневматици.
ЗАДНИ СВЕТЛА Елегантни и препознатливи задни светла со vintage дизајн во облик на воена канта за гориво што му дава на Renegade уникатен стил и изглед.
ИСТРАЖУВАЈ И УЖИВАЈ ВО ПРЕВЗЕМАЊАТА
Погледнете ја нашата 2015 Jeep® Renegade галерија и превземете ги сцените
на Renegade во акција за да ги користите како позадина на вашиот компјутерски екран.
ПОКАНА ЗА АВАНТУРА
ДИЗАЈНИРАН СО СТРАСТ
Однатре и однадвор, Jeep® Renegade е преполн со интелигентно дизајнирани елементи.
Видете ги деталите со клик на сликите подолу.
Неочекувано искуство Повеќе детали Опрема за авантури Повеќе детали Наследството на марката Jeep® Повеќе детали Adventure Trails Повеќе детали
Неочекувано искуство Откако е роден, марката Jeep® ја отелотворува слободата, автентичноста, авантурата и страста. Сега Jeep® Renegade е уште поприлагодлив на секоја неочекувана ситуација. За оние кои сакаат да пишуваат секојдневно свои сопствени стории.
Опрема за авантури Направи го полесен. Направи го посилен. Направи го да подобар. Спортските ентузијасти и трагачите по авантура секогаш бараат начини да ги направат нештата подобри. Нашите дизајнери го прифатија ова од сѐ срце и го користеа како инспирација.
Наследството на марката Jeep® e По повеќе од 70 години, продолжуваме да ја вдахнуваме нашата страсна посветеност кон вистинскиот авантуристички животен стил овозможувајќи им го тоа и охрабрувајќи ги оние кои ја следат марката Jeep®. Потребата да се бараат и да се истражуваат нови авантури е, и секогаш ќе биде, дел од нашето богато наследство. Започнувајќи од популарната решетка и продолжувајќи низ цело возило, Jeep® Renegade е дефинитивно дел од семејството.
Авантуристички Патеки Jeep® возилата отсекогаш се познати по своите off-road капацитети. Најпознатите светски патеки 4x4 беа инспирација за дизајнот на Jeep® Renegade за да биде опремен така што ќе може да се истражуваат уште понепредвидливи терени.